Ydelser hos m4 Arkitekter

Ydelser hos m4 Arkitekter

Ydelser hos m4 Arkitekter

Vores arkitektydelser og byggetekniske ydelser tilpasses til netop dit boligprojekt

Vores arkitektydelser og byggetekniske ydelser tilpasses til netop dit boligprojekt

Byggeprocessens 7 faser

De enkelte faser i nedenstående flow er vores konkrete arkitekt- og byggetekniske rådgivningsydelser, der alle tilpasses til netop dit boligprojekt

Ide-workshop

Få udfoldet din boligdrøm

Skitsefasen

Visualisering af dit projekt

Myndighedsprojekt

Vi sørger for papirarbejdet til myndighederne

Projekt

Vi udarbejder grundlaget for det videre byggeforløb

Kontrakt

Vi hjælper gerne med at vælge hovedentreprenør, forsikring og garanti

Tilsyn

Undgå bøvl og byggesjusk!

Færdigmelding

Færdigmelding og dokumentation til myndighederne

Mere om byggeprocessens 7 faser

Mere om byggeprocessens 7 faser

m4 Arkitekter brænder for at tegne personlige hjem, hvor der er plads til dig og det, du drømmer om. Derfor har det været vigtigt for os at samle vores erfaring og lave en klar og sikker byggeproces.

Siden 2001 har vi tegnet huse og lejligheder for private boligejere, og vores omhu og dedikation er allerede kommet mange til glæde.

Med flere hundrede projekter i bagagen er vi sikre på, at vi også kan hjælpe dig sikkert i hus.

Hvilke projektovervejelser har du?

Måske drømmer du om mere plads - og det kan være alt for en ny plantegning, tilbygning, ombygning, renovering, istandsættelse eller en hel ny bolig eller nybyggeri.

Vi har heri kort illustreret byggeprocessens 7 faser, der omfatter helt konkrete arkitektydelser og den øvrige byggetekniske rådgivning vi tilbyder.

Ingen projekter er ens og derfor vurderer vi sammen, hvilke faser der er nødvendige for netop jeres boligprojekt.

Vi starter med en Ide-workshop og dernæst skitseforslag

Ens for alle projekter er, at vi starter med en Ide-workshop, der kan hjælpe dig med at se din boligs fulde potentiale. På baggrund heraf udarbejder vi et skitseforslag over den samlede byggeøkonomi inklusive honorar, forsikring og kommunale gebyrer. Med denne viden bliver det bliver nemmere for dig og din bank at beslutte, om projektet skal sættes i gang.

Myndighedsansøgning og projekt

Vi tager os af det videre papirarbejde: tegninger, beskrivelser, nødvendige ansøgninger og laver en komplet myndighedsansøgning, hvis dette er nødvendigt i henhold til bygningsreglementet. Når myndighederne har godkendt byggeprojektet skal der laves detailmaterialer og en samlet plan for byggeprojektet. Projektet omfatter byggetegninger, beskrivelser, energiberegninger m.m. Lige til at gå til for håndværkerne og som eliminerer tvivlsspørgsmål.

Kontrakt og tilsyn

Med projektmaterialet kan vi nu udarbejde en kontrakt og hjælpe dig med at finde den rigtige entreprenør og kompetente håndværkere, så du får det bedste resultat og kontrakt. Når der er indgået aftale med entreprenør og håndværkere, så hjælper vi de fleste bygherrer med løbende tilsyn. Årsagen er at vi ved, hvor det kan gå galt i byggefasen i forhold til udførelse samt overholdelse af budget og tidsplan.

Færdigmelding af et byggeprojekt er ikke for alle

Hvis dit byggeprojekt har krævet en byggetilladelse, er det dit ansvar at dokumentere, at dit byggeri er lavet i overensstemmelse med gældende lovgivning, samt de krav, der evt. er stillet i din byggetilladelse.

Dette hjælper vi også med - det kaldes en færdigmelding – og den skal ledsages af relevant dokumentation for dit byggeri.

Øvrig byggeteknisk rådgivning

Øvrig byggetekniskrådgivning

Var du på jagt efter inspiration til din bolig?

Var du på jagt efter inspiration til din bolig?

Vi hjælper dine idéer på vej, giver inspiration og rådgivning

Har du brug for hjælp eller ønsker du at kontakte os?

Har du brug for hjælp eller ønsker du at kontakte os?

Ønsker du at bestille et møde, har du spørgsmål til en eksisterende byggesag eller har du brug for at vide mere om byggeprocessens faser så ring, mail eller udfyld kontaktformularen.

Din tilfredshed betyder meget for os, derfor bestræber vi os på at varetage din henvendelse så hurtigt som muligt og senest næstkommende hverdag.

Ring eller mail os

Hovednummer: +45 5550 0050

E-mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag-Fredag: kl. 9:00-15:30

Weekend: Lukket

Skal vi kontakte dig?

Udfyld og send nedenstående formular.

Klik eller træk dokumentet her for at uploade.

Det er helt uforpligtende.
Vi kontakter dig hurtigst muligt og senest inden for 24 timer på alle hverdage 

m4 Arkitekter er aktiv medlem af brancheforeningen Danske Arkitektvirksomheder og Danske Boligarkitekter. m4 Arkitekter har gennem årene leveret svar til “Spørg Bolius”, faglig sparring og indsigt til faktaartikler, tips og råd hos Videncentret Bolius.
m4 Arkitekter er aktiv medlem af brancheforeningen Danske Arkitektvirksomheder

Danske Arkitektvirksomheder

Danske Boligarkitekter

m4 Arkitekter har gennem årene leveret svar til Spørg Bolius og givet faglig sparring og indsigt til faktaartikler, tips og råd til Videncentret Bolius

Videncentret Bolius

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.