Ydelser hos m4 Arkitekter

Ydelser hos m4 Arkitekter

Ydelser hos m4 Arkitekter

Vores arkitektydelser og byggetekniske ydelser tilpasses til netop dit boligprojekt

Vores arkitektydelser og byggetekniske ydelser tilpasses til netop dit boligprojekt

Byggeprocessens 7 faser

De enklte faser i nedenstående flow er konkrete arkitekt- og byggetekniskrådgivning, der alle tilpasses til netop dit boligprojekt

Ide-workshop

Få udfoldet din boligdrøm

Skitsefasen

Visualisering af dit projekt

Myndighedsprojekt

Vi sørger for papirarbejdet til myndighederne

Projekt

Vi udarbejder grundlaget for det videre byggeforløb

Kontrakt

Vi hjælper gerne med at vælge hovedentreprenør, forsikring og garanti

Tilsyn

Undgå bøvl og byggesjusk!

Færdigmelding

Færdigmelding og dokumentation til myndighederne

Mere om byggeprocessens 7 faser

Mere om byggeprocessens 7 faser

m4 Arkitekter brænder for at tegne personlige hjem, hvor der er plads til dig og det, du drømmer om. Derfor har det været vigtigt for os at samle vores erfaring og lave en klar og sikker byggeproces.

Siden 2001 har vi tegnet huse og lejligheder for private boligejere, og vores omhu og dedikation har allerede kommet mange til glæde.

Med flere hundrede projekter i bagagen er vi sikre på, at vi også kan hjælpe dig sikkert i hus.

Hvilke projektovervejelser har du?

Måske drømmer du om mere plads - og det kan være alt for en ny plantegning, tilbygning, ombygning, renovering, istandsættelse eller en hel ny bolig eller nybyggeri.

Vi har heri kort illustreret byggeprocessens 7 faser, der omfatter helt konkrete arkitektydelser og den øvrige byggetekniskrådgivning vi tilbyder.

Ingen projekter er ens og derfor vurdere vi sammen, hvilke faser der er nødvendig for netop jeres boligprojekt.

Vi starter med en Ide-workshop og dernæst skitsefasen

Ens for alle projekter er, at vi starter med en Ide-workshop, der kan hjælpe dig med at se din boligs fulde potentiale. På baggrund heraf udarbejder vi et skitseforslag over den samlede byggeøkonomi inklusive honorar, forsikring og kommunale gebyrer. Med denne viden bliver det bliver nemmere for dig og din bank at beslutte, om projektet skal sættes i gang.

Myndighedsprojekt og projekt

Vi tager os af det videre papirarbejde: tegninger, beskrivelser, nødvendige ansøgninger og laver en komplet myndighedsansøgning, hvis dette er nødvendigt i henhold til bygningsreglementet. Når myndighederne har godkendt byggeprojektet skal der laves detailmaterialer og en samlet plan for byggeprojektet. Projektet omfatter byggetegninger, beskrivelser, energiberegninger m.m. Lige til at gå til for håndværkerne og som eliminerer tvivlsspørgsmål.

Kontakt og tilsyn

Med projektmaterialet kan vi nu udarbejde en kontrakt og hjælpe dig med at finde den rigtige entreprenør og kompetente håndværkere, så du får det bedste resultat og kontrakt. Når der er indgået aftale med entreprenør og håndværkere, så hjælper vi de fleste bygherre med løbende tilsyn. Årsagen er vi ved, hvor det kan gå galt i byggefasen i forhold til udførelse samt overholdelse af budget og tidsplan.

Færdigmelding af et byggeprojekt er ikke for alle

Hvis dit byggeprojekt har krævet en byggetilladelse, er det dit ansvar at dokumentere, at dit byggeri er lavet i overensstemmelse med gældende lovgivning, samt de krav, der evt. er stillet i din byggetilladelse.

Dette hjælper vi også med - det kaldes en færdigmelding – og den skal ledsages af relevant dokumentation for dit byggeri.

Øvrig byggetekniskrådgivning

Øvrig byggetekniskrådgivning