Medarbejdere i m4 Arkitekter

Medarbejdere i m4 Arkitekter

Medarbejdere i m4 Arkitekter

Mød vores fantastiske medarbejdere

Mød vores fantastiske medarbejdere

Er du i tvivl om, hvem du skal tale med? Så kontakt endelig vores hovedkontor i København.

Arkitekt MAA

Thomas Hjort

Mobil: 24 88 31 57

E-mail: [email protected]

“Hos m4 Arkitekter gør vi alt hvad vi kan for at få boligdrømme til at blive til virkelige boliger. Det er et privilegie at arbejde med private boligejere, for her er vi arkitekter med til at skabe rammerne om det liv, der leves, når familien ikke er på arbejde.

Vi lægger stor vægt på at få kendskab til beboernes behov – og dem indarbejder vi i opgaverne. Vi arbejder ud fra familiernes drømme og gode idéer, men som fagperson har jeg også en holdning, som jeg gerne står ved.

Når jeg arbejder med at tegne en ny bolig, sørger jeg for at være realistisk omkring budget, tidsplan og byggelovgivning, så familien får et klart billede af mulighederne.”

Arkitekt MAA

Morten Dalsgaard

Mobil: 29 65 88 26

E-mail: [email protected]

“God arkitektur handler om godt samarbejde. Jeg fortæller ikke mine kunder hvordan de skal bo. I stedet går jeg i dialog omkring deres behov, ønsker og drømme, så jeg kan tegne deres drømmebolig.

Hos m4 Arkitekter er vi gode til at lytte og omsætte det vi hører til konkrete boligløsninger. Vi brænder for at være med fra første tanke til boligejeren flytter ind i den færdige bolig. Ofte oplever vi, at familierne fortæller, at deres nye bolig giver dem et kæmpe løft i livskvalitet. Det gør det virkelig meningsfuldt og inspirerende at gå på arbejde.

Det tætte samarbejde med kunderne gør projekterne personlige for os, og vi involverer os gennem alle faser i byggeprojektet for at sikre, at familierne får de boliger, de drømmer om.”

Arkitekt, Cand. Polyt.

Jacob Storgaard Pedersen

Mobil: 29 35 06 44

E-mail: [email protected]

“Det spændende ved at arbejde hos m4 Arkitekter er, at jeg kan være med i alle byggeriets faser. Jeg kan rigtig godt lide, at vi altid arbejder helhedsorienteret med byggeprojekterne. Det er lige fra første kundemøde, hvor vi skitserer mulige løsninger, til de senere faser, hvor vi sammen med kunden går i dybden med valg af materialer og udtryk.

Som arkitekt skal jeg ikke kun have fokus på bygningen – jeg skal også kunne afkode mennesker. For det er dem, som skal trives i den nye bolig. Og derfor er det ikke nok at kunne inspirere med gode idéer.

Så hos m4 Arkitekter gør vi os umage med at afstemme forventninger med kunderne og sørge for, at projektet er realiserbart.”

Bygningskonstruktør, bygningssagkyndig, energikonsulent og snedker

Jesper Stensen

Mobil: 24 42 74 12

E-mail: [email protected]

”Det er min opgave at rådgive og få alt til at gå op i en højere enhed mellem bygherre, arkitekt, entreprenør og håndværkere. Det er så sjovt at være med til at skabe det bedste samarbejde mellem alle, der er involveret i et byggeprojekt.

For mig handler god rådgivning om at give kunderne tilstrækkelig stor viden til at kunne træffe de bedste beslutninger. Det gælder om, at kunderne ved, at når jeg rådgiver, så gør jeg det for at sikre dem det allerbedste resultat.

Det er jo deres nye hjem, det handler om. Og fordi vi i m4 Arkitekter har lavet rigtig mange arkitekttegnede projekter, har vi en stor viden, som vores kunder altid får glæde af.”

Bygningskonstruktør, Energikonsulent og Tømrer

Jørgen Lykkegaard Boe

Mobil: 53 53 23 33

E-mail: [email protected]

”Jeg har været i m4 Arkitekter i snart 5 år. En del af mit arbejde går ud på at lave detaljerede tekniske skitser, og så står jeg for energi- og varmetabsberegninger.

Der er mange, som undervurderer betydningen af beregningerne. Det er så vigtigt at få lavet de rigtige beregninger, for så er man som bygherre sikker på, hvad man reelt kan få bygget. Derfor lægger jeg stor vægt på at give den bedst mulige rådgivning. For mig handler god rådgivning om at bruge min faglige viden og samtidig forventningsafstemme med kunderne.

I mit arbejde for m4 Arkitekter er der aldrig to opgaver, der er ens. Jeg forsøger at tage det bedste med fra projekt til projekt for hele tiden at blive bedre til at rådgive kunderne.”

Bygningskonstruktør og Tømrer

Rasmus Bøgedahl

Mobil: 26 14 16 95

E-mail: [email protected]

“I december 2018 blev jeg udlært som bygningskonstruktør. Inden jeg startede på uddannelsen, arbejdede jeg nogle år som tømrer. Derfor kender jeg til alle de ting, man laver på en byggeplads, og det ser jeg som en stor fordel i forbindelse med arbejdet hos m4 Arkitekter.

Når jeg laver projektbeskrivelserne, spørger jeg mig selv om: ”Hvis jeg var håndværker, hvad skulle jeg så vide for at bygge huset?” Det betyder, at jeg får tænkt rundt om hele byggeprojektet og lavet præcise beskrivelser, så byggeprocessen er bedst muligt tilrettelagt.

I m4 Arkitekter supplerer vi hinanden godt; arkitekterne arbejder kreativt og konstruktørerne skal pille idéerne fra hinanden og sige hvad der kan lade sig gøre. Jeg kan mærke, at m4 Arkitekter er et firma, som konstant holder sig opdateret om nyeste viden om byggeri. Det kommer i sidste ende altid vores kunder til gavn.”

Bygningskonstruktør og Tømrer

Thomas Charles Hansen

Mobil: 51 62 92 73

E-mail: [email protected]

Ingeniør og Tømrer

Torben Skovsgaard

Mobil: 21 63 77 15

E-mail: [email protected]

Teknisk Designer

Thomas Andersen

E-mail: [email protected]

”I sommeren 2019 blev jeg udlært som teknisk designer efter at have været i lære hos m4 Arkitekter. Jeg har været her i 3½ år og er især glad for at lave skitseprojekter.

Det er sjovt at være med til at fange kundernes opmærksomhed med flotte visualiseringer og renderinger, hvor man kan se hvor godt projektet vil ende med at blive.

Jeg kan godt lide at der er højt til loftet hos m4 Arkitekter, og at vores arbejdsform er præget af frihed under ansvar.”

Teknisk Designer Elev

Sandra Ludvigsen

Mobil: 41 65 37 74

E-mail: [email protected]

”De arbejdsopgaver, som jeg synes er sjovest, er at lave skitseprojekterne. Her kan jeg nemlig også få lov til at være lidt kreativ, når det kommer til indretningen af boligen.

Det spændende ved at arbejde hos m4 Arkitekter er, at man får lov til at prøve sine evner af. Man er med til at realisere kundernes ønsker om hvordan deres hus kan komme til at se ud. Men jeg kan også godt lide at komme med ud til kunderne og se hvordan en byggeplads fungerer.

Der er ikke to opgaver som er ens. Det betyder, at jeg bliver udfordret og på den måde bliver jeg bedre til mit arbejde. Jeg kan godt lide at arbejde ved m4 Arkitekter, da der er plads til at man kan være sig selv. Men det er også rart, at der er plads til, at vi kan lave lidt sjov med hinanden.”

Arkitekt MAA, restaureringsarkitekt

Katrine Frølich Kristensen

Mobil: 22 27 63 30

E-mail: [email protected]

"Jeg har stor interesse for restaurering og transformation af eksisterende huse, hvilket jeg har beskæftiget mig indgående med. For mig er det spændende at dykke ned i husets historie via opmåling, farvearkæologi og gå på opdagelse i gamle arkivalier – for derigennem at få de bedste forudsætninger for at arbejde videre med det pågældende hus og sted." 

Arkitekt, cand.arch.

Chanette Jørundsdóttir Hansen

Mobil: 60 64 70 50

E-mail: [email protected]

Arkitektstuderende, studentermedhjælper

Bolette Victoria Bukrinski

Studentermedhjælper

Helena Lous-Willerup

Kommunikationsansvarlig

Kristine Sahlholt

Mobil: 23 61 45 37

E-mail: [email protected]

“Som kommunikationsansvarlig i m4 Arkitekter arbejder jeg med at omsætte arkitekternes fagsprog, så alle vi andre også kan forstå det.

For mig er det spændende at være med til at fortælle om de mange forskelligartede boliger, som arkitekterne tegner og som resten af teamet i m4 Arkitekter er med til at få realiseret.

En arkitekttegnet bolig er en individuel, skræddersyet løsning, som kan øge boligejerens livskvalitet hver eneste dag. Det er fedt at fortælle den gode historie videre.”

Savner du inspiration til din bolig?

Vi hjælper dine idéer på vej, giver inspiration og rådgivning

m4 Arkitekter er aktiv medlem af brancheforeningen Danske Arkitektvirksomheder og Danske Boligarkitekter. m4 Arkitekter har gennem årene leveret svar til “Spørg Bolius”, faglig sparring og indsigt til faktaartikler, tips og råd hos Videncentret Bolius.
m4 Arkitekter er aktiv medlem af brancheforeningen Danske Arkitektvirksomheder

Danske Arkitektvirksomheder

Danske Boligarkitekter

m4 Arkitekter har gennem årene leveret svar til Spørg Bolius og givet faglig sparring og indsigt til faktaartikler, tips og råd til Videncentret Bolius

Videncentret Bolius

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.