Persondatapolitik hos m4 Arkitekter

Persondatapolitik hos m4 Arkitekter

Persondatapolitik hos m4 Arkitekter

Hvad og hvorfor indhenter vi persondata

Hvad og hvorfor indhenter vi persondata

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos m4 Arkitekter.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi bruger en række cookies og tilhørende sporingsteknologier til en række formål – læs mere om vores Cookiepolitik her. På Vores hjemmesiden kan besøgende vælge, at sende en mail eller udfylde en kontaktformular, der indhenter følgende oplysninger: navn, e-mailadresse, postadresse og telefonnummer.

m4 Arkitekter indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

a. Besøger vores hjemmeside

b. Udfylder Vores kontaktformular eller sender Os en mail

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på m4arkitekter.dk er m4 Arkitekter P/S, CVR-nr. DK-35405879, København / Dortheavej 12, 2. sal, 2400 København NV (”Vi”, ”Os”, ”Vores” eller ”m4 Arkitekter”) - et dansk registreret erhvervsdrivende Partnerselskab, der har etableret hjemmesiden m4arkitekter.dk (”Hjemmesiden”), der siden 2001 har fokuserer på arkitekt og byggeteknisk rådgivning til private boligejere. 

Private og bygherre (”Kunder” eller ”Erhverv”) i Danmark kan kontakte m4 Arkitekter på m4arkitekter.dk med ønsket om at blive kontaktet. Alle besøgende kan frit tilgængelige (”Anonyme besøgende” eller ”Besøgende”) læse og lade sig inspirere af hjemmsidens indhold.

En besøgnede kan frit vælge at kontakte m4 Arkitekter pr. telefon, mail eller ved at udfylde en kontaktformular. Det er naturligvis også muligt at besøge m4 Arkitekter på de to fysiske adresser der er opgivet på kontaktsiden. m4 Arkitekters ydelser præsenteres på m4arkitekter.dk og/eller ethvert andet sted, hvor vi vælger at informere om vores tilbud.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at kontakte os, så kan du sende os en mail til: kontakt@m4arkitekter.dk

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det tilbud og/eller den ydelse, som du ønsker eller har købt hos os.

Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig tilbud, en ordrebekræftelse, materialer, en leveringsbekræftelse og faktura.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos One.com , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i One.coms datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os.

Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Andre modtagere af personoplysninger

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

a. At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

b. At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@m4arkitekter.dk.