Om os

BoligArkitekter med øje for at skabe sund arkitektur

Vi folder din boligs potentiale ud

Vi er en dedikeret og kreativ arkitektvirksomhed med ekspertise inden for private boliger. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og højkvalitetsdesign, der opfylder dine individuelle behov og ønsker.

Vores historie

m4 Arkitekter blev stiftet i 2012 med en vision om at forene bedre byggeskik, klassisk design med moderne løsninger. Med udspring fra Videncenteret Bolius har vi vokset os til at være en betroet partner for private boligejere, altid med øje for at skabe unik og personlig arkitektur.

I dag står vi stærkt med et rigt udsnit af realiserede projekter, drevet af ekspertise og passion. Og vi fortsætter med at forme boliger, der reflekterer vores kunders drømme, samtidig med at vi bevarer arkitekturens essens og skønhed.

Du kan lade dig inspirere af de mange projektcases, der er udarbejdet i samarbejde med vores kunder

Dialog og proces i øjenhøjde

For at sikre dig en professionel byggeproces og optimal "forståelsesrejse" søger vi hele tiden at forbedre vores kommunikation og arkitekt- og byggetekniske rådgivning. Vores dialog med dig er afgørende for at du klædes på til at træffe væsentlige beslutninger omkring arkitektoniske valg og hvordan du kan styre dit byggeprojekts prisudvikling.

Du vælger en BoligArkitekt, fordi du ønsker et unikt projekt. Vi værner om denne individualitet ved at være en realistisk, dedikeret og ærlig partner. Når drømmen kalder på at bygge nyt, står vi klar til at realisere din vision med kreativitet og skræddersyede løsninger.

Hos os balanceres drømmen om det nye med en passion for at bevare og transformere. Gennem faglig ekspertise søger vi at give nyt liv til eksisterende bygninger, uanset om det er ved at bygge til, ombygge, istandsætte eller optimere. Vi anerkender i høj grad den værdi, der ligger i både det bestående og det nye, og tilbyder derfor kompetent rådgivning og design.

Familien afholder et opstartsmøde med Jesper Stensen fra m4 Arkitekter vedrørende etape 2 af deres energirenovering. Her planlægger de efterisolering af taget og opsætning af solceller.
Parret, der drømte om at energioptimere deres 70'er-rækkehus, oplevede med hjælp fra arkitekt Morten Dalsgaard, hvordan denne drøm blev til virkelighed gennem en renovering i to etaper. Denne renovering formåede at reducere energiforbruget med hele 85% i første etape og samtidig forbedrede deres livskvalitet.

Vi har gjort det let for dig, at  forstå byggefaserne, den nødvendig rådgivning og prisudviklingen for et projekt

Vi er en dedikeret og kreativ arkitektvirksomhed med ekspertise inden for private boliger. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og højkvalitetsdesign, der opfylder dine individuelle behov og ønsker.
m4 Arkitekter blev stiftet i 2012 med en vision om at forene bedre byggeskik, klassisk design med moderne løsninger. Med udspring fra Videncenteret Bolius har vi vokset os til at være en betroet partner for private boligejere, altid med øje for at skabe arkitektur for boligejere.

Sunde arkitekturløsninger er både miljø- og energivenlige og gode investeringer. Vi mener i særdeleshed, det er meningsfuldt for dig at få indsigt i dette. 

Dit drømmehjem, vores mission

Hjem du ikke vil forlade

Med mere end 20 års erfaring har vi set arkitekturen udvikle sig i et konstant krydsfelt mellem vores daglige liv, det fysiske rum og det omgivende miljø.

Boligarkitektur skal fungere og indgå naturligt i omgivelserne, og det kræver en god og fokuseret proces at sikre denne forbindelse. Hos m4 Arkitekter er vores professionelle byggeproces essentiel for os og vores kunders "forståelsesrejse". 

Gode beslutninger kan kun træffes på et oplyst grundlag. Det er afgørende for at udvikle og designe funktionelle, fremtidssikre og sunde arkitektløsninger og investeringer. 

Med vores omhyggelighed har vi fundet ind til arkitekturens essens og skønhed i mange huse og boliger. Og vigtigst af alt, har vi fået familier til at føle en forbindelse til og ejerskab over de hjem vi har skabt til dem. Det er vores ambition at skabe “hjem du ikke vil forlade”.

Vi står altid klar til at hjælpe dig videre med dit byggeprojekt.

m4 Arkitekter

Klar til at drøfte dit projekt?

 

Det er helt uforpligtende og vi kontakter dig inden for 24 timer på alle hverdage