Rådgivningsydelse og pris

Ide-workshop

Forside » Ide-workshop

Tilbud om gratis og uforpligtende formøde

Vi tilbyder et indledende telefon- eller Teams-møde, hvor du kan tale med en af vores BoligArkitekter, hvis du er i tvivl om, hvordan m4 Arkitekter bedst kan hjælpe dig med dit byggeprojekt. Formødet giver dig og arkitekten mulighed for at drøfte dine forventninger, ønsker og spørgsmål før du træffer dit valg om en Ide-workshop.

Se hvad en ide-workshop indeholder

1. Forberedelse til workshoppen

Arkitekten indhenter og medbringer relevant information omkring din bolig. For at give dig den bedst mulige rådgivning, sætter arkitekten sig godt ind i lokalplanen og de vigtigste tegninger af din bolig.

Det giver din arkitekt gode forudsætninger for at vurdere og afklare muligheder og udfordringer. Alle informationer medbringer vi i en mappe, som du får på Ide-workshoppen.

 1. Tilgængelige og relevante oplysninger om boligen (Obs: gennemgang af eksempelvis servitutter er ikke en del af idé-workshoppen og skal foretages af en landinspektør)
 2. Gældende byggeregler
 3. Lokalplan
 4. Grund- og bygningsstørrelse
 5. Bevaringskategori ift. Kulturstyrelsen
 6. Hustype, arketype med stilblad

2. Ide-workshop hjemme hos dig

Ide-workshoppen foregår hos dig, hvor vi i ro og mag taler sammen om de forventninger, muligheder og drømme du har til dit projekt – hvad enten det er en ombygning, modernisering, tilbygning eller nybyggeri.

På workshoppen drøfter vi de praktiske og specifikke forhold, der er relevante for netop dit projekt.

 1. Vi starter mødet med at gå en tur igennem din bolig
 2. Vi kommer omkring dine behov, ønsker, krav, begrænsninger og prioriteringer
 3. Vi taler om de forventninger, du har til den færdige løsning og den ‘oplevelse’, som du ønsker af det færdige resultat
 4. Du får indblik i byggeprocessen, tidsrammen og evt. faldgruber for projektet
 5. Vi visualiserer løsningerne ved at lave håndtegnede Ide-skitser, som skaber klarhed over dine ønsker og muligheder
 6. Du modtager en grov vurdering af kvadratmeter-priserne for håndværkerudgifter
 7. Du får en indledende idé om projektets omtrentlige omkostninger baseret på arkitektens erfaring med sammenlignelige projekter – eventuelt suppleret med kvadratmeterpriser på udvalgte bygningsdele.

3. Rapport og opfølgning

Vi samler noterne fra Ide-workshoppen, de relevante Ide-skitser og eventuelle spørgsmål, som vi efterfølgende skal undersøge og fremsender resultatet til dig på mail. Efterfølgende ringer vi for at afklare evt. nye spørgsmål og vurdere næste skridt.
 1. Du modtager et notat med væsentlige punkter på mail
 2. Vi vedhæfter Ide-skitser udarbejdet under workshoppen i PDF-format
 3. Eventuelle spørgsmål, vi efterfølgende vælger at undersøge, tilføjes notatet
 4. Du får overblik over den videre proces i informationsmappen, som du modtog på workshoppen
Boligejerne af totalombygget villa fra 1945 med ny førstesal

Pris for en Ide-workshop

Vi aftaler et sommertilbud
(normal pris kr. 7.500,- inkl. moms)

Pris for en Ide-workshop


Vi aftaler et sommertilbud
(normal pris kr. 7.500,- inkl. moms)

Ønsker du at blive kontaktet?

Det er helt uforpligtende og vi kontakter
dig inden for 24 timer på alle hverdage

Hvad er en Ide-workshop?

En Ide-workshop er et møde, hvor du kan få hjælp til at udfolde dine boligdrømme.

Før Ide-workshoppen, tilbyder m4 Arkitekter et gratis og uforpligtende indledende teams-møde, hvor du kan tale med en arkitekt og drøfte dine forventninger og ønsker til dit byggeprojekt.

--- Læs mere ---

Hvorfor en Ide-workshop?

At renovere, ombygge, tilbygge eller nybygge er store og personlige projekter, som man ikke kaster sig over særlig ofte. Projekterne kan være komplekse, dyre og kræve meget tid og planlægning.

 1. Identificer områder, der kan forbedres: En ide-workshop kan hjælpe med at identificere områder i dit hjem, hvor der er plads til forbedringer og ændringer, som kan gøre din bolig mere komfortabel og funktionel.
 2. Prioriter dit projekt: Ide-workshoppen kan hjælpe dig med at prioritere dine projekter og finde ud af, hvilke projekter der vil give den største fordel for din bolig.
 3. Få professionel feedback: Du kan få professionel feedback og rådgivning fra en ekspert i design og boligindretning, som kan hjælpe med at gøre dine idéer og visioner til en realitet.
 4. Tilpasning til din livsstil: Ide-workshoppen kan hjælpe dig med at designe og tilpasse dit hjem, så det passer til din livsstil og behov, og ikke omvendt.
 5. Skab mere plads: En ide-workshop kan hjælpe dig med at finde måder at skabe mere plads i dit hjem, så du kan udnytte boligens potentiale fuldt ud.
 6. Optimering af funktionelle rum: Du kan få hjælp til at optimere funktionelle rum som køkken, bad og stue, så de passer til dine daglige behov.
 7. Øg boligens værdi: Ide-workshoppen kan hjælpe dig med at øge værdien af din bolig og gøre den mere attraktiv for potentielle købere, hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge.
 8. Spar tid og penge: Ved at planlægge og prioritere dine projekter i ide-workshoppen kan du spare både tid og penge, da du undgår at skulle ændre og omstrukturere senere.
 9. Personligt præg: Ved at deltage i en ide-workshop kan du skabe et personligt præg på dit hjem og gøre det til dit eget unikke rum.
 10. Giv dit hjem nyt liv: Endelig kan en ide-workshop hjælpe med at give dit hjem nyt liv og revitalisere det med nye ideer og designkoncepter.

Arkitektteamet

Arkitekt MAA

Morten Lie Dalsgaard

M: 29 65 88 26

M: md@m4arkitekter.dk

Arkitekt MAA

Thomas Hjort

M: 24 88 31 57

M: th@m4arkitekter.dk

Arkitekt, Cand. Polyt.

Jacob Storgaard Pedersen

M: 29 35 06 44

M: jp@m4arkitekter.dk

Arkitekt, Cand. Arch.

Julie Holk

M: 40 20 04 82

M: jh@m4arkitekter.dk