Stillinger hos m4 Arkitekter

Stillinger hos m4 Arkitekter

Stillinger hos m4 Arkitekter

Brænder du for at hjælpe private bygherrer?

Brænder du for at hjælpe private bygherrer?

Vi er altid interesseret i at høre fra dig eller modtage et CV, som vi kan få lov at have liggende.

Så ring eller skriv til os, hvis du brænder for at arbejde sammen med os. 

Ring eller mail os

Åbningstider

Mandag-Fredag: kl. 9:00-15:30

Weekend: Lukket

Udfyld gerne formularen

Du kan også vælge at udfylde nedenstående formular og uploade dit CV, ansøgning eller andre relevante informationer.

Klik eller træk dokumentet her for at uploade.
Uploade dit CV, ansøgning eller andre relevante informationer som PDF, JPG, JPEG, GIF eller PNG

Brandrådgiver til m4 Arkitekter

Er du certificeret brandrådgiver eller har du erfaring med brandtekniske opgaver og rådgivning? Bliver du motiveret af at bruge din faglighed, skabe resultater og få et arbejdsliv, som er specialdesignet til lige netop dine behov? Og har du lyst at blive en del af et imødekommende og dedikeret team af arkitekter og bygningskonstruktører, som rådgiver private boligejere? Så har vi jobbet til dig.

Uanset om du er Master i Brandrådgivning, bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller om du kommer med en anden relevant faglig baggrund, så vil du blive involveret i en lang række spændende brandrådgivningsopgaver, så du bliver udfordret fagligt.  

Du vil blive en vigtig del af vores team og du vil hurtigt opdage, at vi er en virksomhed med en inkluderende, motiverende og uformel arbejdskultur, hvor der altid er plads til at drøfte gode idéer, så vi kan udvikle virksomheden og arbejdsopgaverne til gavn for vores kunder.

Hvad end du har ambitioner om at udvikle dine kompetencer og/eller drømmer om at dele ud af din allerede store faglige viden, så er vi stedet, hvor det kan lade sig gøre. Vi tilbyder dig et trygt fagligt fællesskab med frihed under ansvar.

Vi ønsker at finde endnu en teamplayer, som har en stor interesse i at løse sine opgaver til tiden og som sætter en ære i at levere i høj og gennemarbejdet kvalitet. Du har godt kendskab til det private boligmarked samt forskellige boligtyper og deres historiske kendetegn

Stillingen kræver, at du:

  • Har erfaring med og lyst til at arbejde med brandtekniske opgaver, herunder brandstrategi, brandplaner, kontrolplaner til design, projekterings- og udførselsfasen, granskningsprotokoller, start- og sluterklæringer
  • Har viden om byggeteknik og bygningsreglementet
  • Har sans for både helhed og detaljen, når du skriver brandrapporter
  • Kan tale og skrive dansk på modersmålsniveau

Hos m4 Arkitekter er det vigtigt for os, at alle går glade på arbejde. Vi har god erfaring med fleksibelt tilrettelagt arbejde og vi er åbne overfor dine ønsker, så du kan få arbejds- og privatliv til at hænge godt sammen, hvad end du drømmer om deltid, fuldtid, hjemmearbejde osv.

Vores byggetekniske afdeling ligger centralt i Odense, men du kan også arbejde på tegnestuen i København eller på dit hjemmekontor.
Vi har lækker frokostordning, personlig træner 2 gange om ugen og tilbyder en attraktiv sundhedsforsikring.

Hvis du ønsker en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra idé til handling, hvor vi lytter til dig, og hvor det er lige så let at tale med direktøren som med piccolinen, så skynd dig at sende os en ansøgning på : [email protected] - angiv venligst "Brand" i emnefeltet.

Vi holder samtaler løbende og ønsker stillingen besat snarest muligt. Har du spørgsmål, så skriv eller ring til partner og certificeret brandrådgiver, Jesper Stensen på [email protected] eller 24 42 74 12.

Om M4 Arkitekter

Hos m4 Arkitekter har vi flere faggrupper, der arbejder sammen, for at vi kan sikre vores kunder – den private boligejer – en optimal proces og et gennemarbejdet resultat.

Vi er dedikerede omkring vores arbejde med småboliger og private boligejere og vi gør os umage for at finde de bedste arkitektoniske løsninger som både fungerer æstetisk, funktionelt og økonomisk for hver enkelt boligejer.

Hvilken type projekter hjælper vi private bygherre med?

Nedenfor kan du se nogle få af de spændende projekter vi har lavet gennem årene.

m4 Arkitekter er aktiv medlem af brancheforeningen Danske Arkitektvirksomheder og Danske Boligarkitekter. m4 Arkitekter har gennem årene leveret svar til “Spørg Bolius”, faglig sparring og indsigt til faktaartikler, tips og råd hos Videncentret Bolius.
m4 Arkitekter er aktiv medlem af brancheforeningen Danske Arkitektvirksomheder

Danske Arkitektvirksomheder

Danske Boligarkitekter

m4 Arkitekter har gennem årene leveret svar til Spørg Bolius og givet faglig sparring og indsigt til faktaartikler, tips og råd til Videncentret Bolius

Videncentret Bolius

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.