Stillinger hos m4 Arkitekter

Stillinger hos m4 Arkitekter

Stillinger hos m4 Arkitekter

Brænder du for at hjælpe private bygherrer?

Brænder du for at hjælpe private bygherrer?

Vi er altid interesseret i at høre fra dig eller modtage et CV, som vi kan få lov at have liggende.

Så ring eller skriv til os, hvis du brænder for at arbejde sammen med os. 

Ring eller mail os

Åbningstider

Mandag-Fredag: kl. 9:00-15:30

Weekend: Lukket

Udfyld gerne formularen

Du kan også vælge at udfylde nedenstående formular og uploade dit CV, ansøgning eller andre relevante informationer.

Klik eller træk dokumentet her for at uploade.
Uploade dit CV, ansøgning eller andre relevante informationer som PDF, JPG, JPEG, GIF eller PNG

Bliv praktikant hos m4 Arkitekter

Er du ved at uddanne dig til arkitekt? Interesserer du dig for transformation, renovering, modernisering og nybyggeri? Og er du på udkig efter en praktikplads i forårssemestret, hvor du bliver udfordret fagligt og får en dagligdag på en ambitiøs og hyggelig tegnestue? Så bliv en del af m4 Arkitekter på vores tegnestue i København NV.

Holdånd, arbejdsglæde og ambition

Vi er et lille, dedikeret team af arkitekter, bygningskonstruktører og flere andre faggrupper, som arbejder for og med den private boligejer. Vores arbejdskultur er kendetegnet ved holdånd, arbejdsglæde og ambitionen om at skabe de bedste boliger.

På tegnestuen har vi et uformelt miljø med en anerkendende, åben og direkte kommunikationsform. Hverdagen er præget af dynamisk dialog og spontan faglig idéudveksling og sparring. Vi støtter og løfter hinanden, vores kunder og selvfølgelig også dig, så vi alle får udnyttet vores fulde potentiale og får lavet de funktionelt og æstetisk bedst mulige løsninger.

Lille skala – store drømme

Du kommer til at lære om og arbejde med den lille skala, hvor fokus er på den private bygherres drømme, ønsker og behov i forhold til deres kommende hjem. Årligt hjælper vi omkring 400 boligejere med inspiration og rådgivning om boligdrømmen.

Det betyder, at du får masser af erfaring med projekter fra første skitse til færdigt hus. Det giver dig en unik mulighed for at få erfaring med alt fra håndtegning til visualisering, økonomien i et byggeprojekt og kommunikation med kunder og kollegaer.

Prøv livet som arkitekt i trygge og inspirerende rammer

Som praktikant hos m4 Arkitekter får du en god introduktion til arbejdet som arkitekt, hvilket gør dig klar til jobbet på en tegnestue. Du får indsigt i hvordan vi arbejder med arkitektur, design og indretning, og fordi du bliver en del af et mindre team, får du en god og holistisk forståelse af hele byggeprocessen. Du bliver nemlig introduceret til ikke bare én lille del af - men til alle byggeriets faser.

Hos os får du afprøvet og skærpet dine faglige kompetencer og dine formidling- og samarbejdsevner. Du bliver en del af et inspirerende og meningsfuldt arbejdsfællesskab, hvor vi hver dag engagerer os helhjertet i at tegne bedre boliger til private boligejere.

Udover at du får søde kollegaer, så har vi lækker og sund frokostordning og mulighed for fælles-træning med personlig træner 2 gange om ugen.

Sådan søger du praktikplads hos m4 Arkitekter
Fortæl os, hvorfor du er den rette kandidat til praktikpladsen og vedlæg CV og gerne portfolio.
Send din ansøgning til job@m4arkitekter.dk og skriv ”praktikant 2023” i emnefeltet.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Om M4 Arkitekter

Hos m4 Arkitekter har vi flere faggrupper, der arbejder sammen, for at vi kan sikre vores kunder – den private boligejer – en optimal proces og et gennemarbejdet resultat.

Vi er dedikerede omkring vores arbejde med småboliger og private boligejere og vi gør os umage for at finde de bedste arkitektoniske løsninger som både fungerer æstetisk, funktionelt og økonomisk for hver enkelt boligejer.

Hvilken type projekter hjælper vi private bygherre med?

Nedenfor kan du se nogle få af de spændende projekter vi har lavet gennem årene.

m4 Arkitekter er aktiv medlem af brancheforeningen Danske Arkitektvirksomheder og Danske Boligarkitekter. m4 Arkitekter har gennem årene leveret svar til “Spørg Bolius”, faglig sparring og indsigt til faktaartikler, tips og råd hos Videncentret Bolius.
m4 Arkitekter er aktiv medlem af brancheforeningen Danske Arkitektvirksomheder

Danske Arkitektvirksomheder

Danske Boligarkitekter

m4 Arkitekter har gennem årene leveret svar til Spørg Bolius og givet faglig sparring og indsigt til faktaartikler, tips og råd til Videncentret Bolius

Videncentret Bolius

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.