Færdigmelding

Færdigmelding

Færdigmelding

Færdigmelding og dokumentation til myndighederne

Færdigmelding og dokumentation til myndighederne

Hvad omfatter færdigmelding af byggeri

Hvad omfatter færdigmelding af byggeri

Hvad omfatter færdigmelding af byggeri

Vi hjælper dig med at få dit byggeri klar til brug

Hvis dit byggeprojekt har krævet en byggetilladelse, er det dit ansvar at dokumentere, at dit byggeri er lavet i overensstemmelse med gældende lovgivning, samt de krav, der evt. er stillet i din byggetilladelse.  Det kaldes en færdigmelding – og den skal ledsages af relevant dokumentation for dit byggeri.

HUSK: bygger du om eller til, så bliver hver 10. sag udtrukket til stikprøvekontrol. (Gælder kun for lejligheder)

Det kræver indgående kendskab til byggelovgivningen, selve byggeprocessen, de tekniske forhold og den håndværksmæssige udførelse at udarbejde materialet.

Der skal udarbejdes en rapport med oplysningerne, som skal sendes til godkendelse hos kommunens byggesagsbehandlere.

Dokumenter til myndighederne

Hos m4 Arkitekter tilbyder vi at stå for denne proces, så du ikke selv skal stå med bilag, lovparagraffer og dokumentation af alt fra afløb til brandklassificering.

Vores viden om dit byggeprojekt og vores tekniske ekspertise gør det muligt for os at sørge for al den rette dokumentation samt evt. opfølgende dialog med myndighederne. 

Vi indsamler dokumentation og redegør for, at dit byggeri lever op til kravene i din byggetilladelse – og vi sender rapporten til godkendelse hos kommunen.

Ibrugtagningstilladelse

Når din færdigmelding og den tilhørende dokumentation er blevet godkendt hos kommunen, modtager du en ibrugtagningstilladelse. Det er først når du har fået denne tilladelse, at du må begynde at bruge dit byggeri. Med ibrugtagningstilladelsen i hånden har du myndighedernes godkendelse af, at du har indsendt fyldestgørende materiale.

Færdigmelding og dokumentation af vores egne projekter bruger vi typisk 6 timer på at gøre klar til myndighedsgodkendelse.

Er dit byggeri ikke projekteret af m4 Arkitekter, skal vi bruge ekstra tid på at sætte os grundigt ind i, om dit projekt lever op til lovkravene, og vores timeforbrug vil derfor afhænge af din sags kompleksitet og størrelse. Vi laver gerne et uforpligtende og konkret skøn over det forventede timeforbrug, hvis du sender os de tekniske beskrivelser af dit projekt.

m4 Arkitekter er aktiv medlem af brancheforeningen Danske Arkitektvirksomheder og Danske Boligarkitekter. m4 Arkitekter har gennem årene leveret svar til “Spørg Bolius”, faglig sparring og indsigt til faktaartikler, tips og råd hos Videncentret Bolius.
m4 Arkitekter er aktiv medlem af brancheforeningen Danske Arkitektvirksomheder

Danske Arkitektvirksomheder

Danske Boligarkitekter

m4 Arkitekter har gennem årene leveret svar til Spørg Bolius og givet faglig sparring og indsigt til faktaartikler, tips og råd til Videncentret Bolius

Videncentret Bolius

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.