Rådgivningsydelse og pris

Skitseforslag

Forside » Skitseforslag

Tilbud om gratis og uforpligtende formøde

Vi starter altid med en Ide-workshop for at afdække, hvad der skal inkluderes i dit Skitseforslag. Er du i tvivl om, hvordan m4 Arkitekter bedst kan hjælpe dig med dit byggeprojekt, så tilbyder vi et indledende telefon- eller Teams-møde, hvor du kan tale med en af vores BoligArkitekter.

Se hvad et skitseforslag indeholder

1. Visualisering af dit nye hjem

I denne fase begynder dit byggeprojekt for alvor at tage form, og vi begynder nu at visualisere dit drømmeprojekt. Skitsetegningerne er den første digitale bearbejdning af arkitektens håndskitser, løsninger og ideer. 

Det er nu de arkitektoniske og funktionelle linjer lægges for dit projekt. Dit projekt tager en realistiske form, samtidig med at arkitektens ekspertise og erfaring med arkitektonisk design kommer til udtryk.

 1. Vi sender dig et link til en 360-graders panorama-visualisering af et udvalgt område i din kommende bolig.
 2. Vi udarbejder en arkitekttegnet skitse i A3-format, som visualiserer dit projekt. Vi sender skitsen til dig i pdf-format.

2. Økonomisk overslag

Det er vigtigt at understrege, at dit Skitseforslag også inkluderer et økonomisk overslag på dit projekt i to forskellige udgaver, som er baseret på vores erfaringspriser. Dette giver dig et væsentligt udgangspunkt for at ansøge om realkreditlån og fortsætte med byggeprocessen.

Det samlede materiale, inklusive skitser og økonomisk overslag, giver dig et værdifuldt beslutningsgrundlag for at vurdere, om projektet ligger inden for dit budget, om der er dele, der skal ændres, eller om du ønsker at fortsætte med projektet overhovedet.

 1. Vi udarbejder et økonomisk overslag for hele projektet fra start til overdragelse, baseret på vores mangeårige erfaring.
 2. Du vil modtage det økonomiske overslag i to versioner - en basisudgave og en luksusudgave.
 3. Det økonomiske overslag giver dig et samlet overblik over, hvad vi skønner, at de forskellige dele af projektet vil koste.
 4. Endelig giver det økonomiske overslag dig også mulighed for at vælge til og fra, alt efter hvad du ønsker, og dermed justere projektet, så det passer til dit budget og behov.
Når du planlægger en ombygning, istandsættelse, en ny tilbygning, første sal eller et nyt hus, så er et Skitseforslag en afgørende fase i starten af byggeprocessen.

3. Opfølgning på det samlede materiale

For at afrunde fasen, vil vi gennemgå dit Skitseforslag og budget sammen. Det er helt naturligt, at der kan være ændringsønsker af æstetisk, funktionel eller økonomisk betydning. Vi ønsker at sikre, at du forstår dine muligheder og konsekvenserne af dine valg, så du er rustet til at træffe en informeret beslutning.

Hvis der er behov for ændringer til skitserne eller budgettet, vil vi tage disse ønsker videre til de næste faser, som omfatter Myndighedsansøgning og Projekteringstegningerne. Disse tegninger vil være dem, som entreprenøren og håndværkerne skal bruge til at bygge ud fra.

Pris for et Skitseforslag

Timepris kr. 1.500,- inkl. moms

Prisrammen for dit Skitseforslag aftaler vi på forhånd.

Pris for et Skitseforslag

Timepris kr. 1.500,- inkl. moms

Prisrammen for dit Skitseforslag aftaler vi på forhånd.

Ønsker du at blive kontaktet?

Det er helt uforpligtende og vi kontakter
dig inden for 24 timer på alle hverdage

Hvad er et Skitseforslag?

Når du planlægger en ombygning, istandsættelse, en ny tilbygning, første sal eller et nyt hus, så er et Skitseforslag en afgørende fase i starten af byggeprocessen. Skitseforslaget er en tæt og personlig samarbejdsproces mellem dig som bygherre og arkitekten, hvor arkitekten udarbejder skitsetegninger og økonomisk overslag af det kommende byggeri.

Skitseforslaget er vigtigt af flere årsager.

--- Læs mere ---

Når du planlægger en ombygning, istandsættelse, en ny tilbygning, første sal eller et nyt hus, så er et Skitseforslag en afgørende fase i starten af byggeprocessen.

Hvorfor et Skitseforslag?

Skitseforslaget er vigtigt for dig som bygherre, da det giver et indtryk af udseende, omkostninger og tidsplan. Det er arkitektens første udspil og inkluderer tidsplan, økonomisk overslag, materialer, farver og byggegrundundersøgelser.

Et arkitekttegnet projekt er unikt og skræddersyet efter personlige ønsker med stor indflydelse på det endelige resultat. Arkitekten sørger for en gennemført stil.

 1. Overblik over både kreative og økonomiske sider af projektet
 2. Beslutningsgrundlag for at vurdere om projektet ligger inden for budgettet
 3. Realistiske skitsetegninger baseret på tæt dialog med dig som bygherre og arkitekten
 4. Økonomisk overslag over priserne på projektets forskellige dele
 5. Mulighed for at tilpasse projektet til ens budget og behov.
Planternes fine skyggespil på træterrassen
Træterrasse i haven, ved poolen
Statslånshus fra 1950’erne fik tilbygning med højt til loftet, ovenlysvinduer og smuk haveudsigt
Tilbygning og gårdhave til typehuset og glasskydedøre ved udekøkkenet
Detaljer, terrasse i asketræ

Arkitektteamet

Arkitekt MAA

Morten Lie Dalsgaard

M: 29 65 88 26

M: md@m4arkitekter.dk

Arkitekt MAA

Thomas Hjort

M: 24 88 31 57

M: th@m4arkitekter.dk

Arkitekt, Cand. Polyt.

Jacob Storgaard Pedersen

M: 29 35 06 44

M: jp@m4arkitekter.dk

Arkitekt, Cand. Arch.

Julie Holk

M: 40 20 04 82

M: jh@m4arkitekter.dk