Køberrådgivning

Køberrådgivning

Køber-rådgivning

Vi giver professionel rådgivning før dit nye boligkøb

Vi giver professionel rådgivning før dit nye boligkøb

Hvad omfatter en køberrådgivning

Hvad omfatter en køberrådgivning

Hvad omfatter en køberrådgivning

Vi mødes på ejendommen og vurderer, hvad det vil koste at bringe huset til den ønskede standard

Har du brug for friske uvildige øjne på mulighederne i din kommende bolig? m4 Arkitekter har siden 2001 rådgivet private boligejere om alt fra nybyg, tilbyg, ombyg over istandsættelse, indretning og boligkøb

Et møde på ejendommen tager ofte mellem 1½-2 timer, hvorefter vi laver et opsummerende notat.

På den måde hjælper vi din beslutning på vej, så du får et overblik over omfanget af eventuelle skader, vedligeholdelseskrav eller ændringer, der skal til for at tilfredsstille familiens behov, så du med bank eller låneinstitut kan afklare den økonomiske del.

Med andre ord, hvordan sikrer du, at familiens drømme, ønsker og behov kan udleves i de nye omgivelser – og hvad koster det?

køberrådgivning

Vi udfører en visuel besigtigelse

  • Vi gør, hvad vi kan for at komme ind i skunke, loftrum, kigge under tæpper m.m. uden destruktive indgreb.
  • Vi kan funktionsteste vand og varmeteknik. El-synsrapporten kontrollerer vi ikke, det bør fortages af en autoriseret El-installatør.

Sammenligner bygningens karakter

  • Hvordan tilstandsrapportens karakterskala afspejler bygningens ”temperatur”. Skadekonstatering af bygningen sammenlignes med et hus af samme type og alder. Vi rådgivninger om, hvad der kan eller skal gøres nu eller senere.

Råd om energitiltag og - forbrug

  • Energikonsulentens beregnede forbrug og mulige besparelser ud fra standardværdier med en standardfamilie. Vi kommer med råd til, hvilke tiltag der passer til din familie.

Hvad er du dækket for?

  • Vi ser efter, om der er forbehold i rapport eller ejerskifteforsikringen. Dækkes eksempelvis skjulte skader eller en varmtvandsbeholder, der ikke virker?

Der betales altid for minimum 3 timers arbejde til en timepris på 1.500 kr. inkl. moms. Pris for det første møde koster typisk fra 4.500 kr. til 7.500 kr. inkl. moms. Prisen afhænger af størrelsen på boligen og omgivelserne. Efterfølgende kan det relevant at booke en idé-workshop med en af vores arkitekter (arkitektarbejde udføres for en timepris af kr. 1.500,- inkl. moms). m4 Arkitekter udfører primært køberrådgivning på boliger, sommerhuse og ejerlejligheder.

Hvorfor en køberrådgivning

Hvorfor en køberrådgivning

Hvad er det vigtigste, når du skal købe ny bolig? m4 Arkitekter rådgiver før boligkøb.

Er det beliggenhed, antal værelser, funktionernes indbyrdes placering, adgang til udenomsarealerne, bygningens vedligeholdelsestilstand eller noget helt andet?

Hvordan sikrer du, at familiens drømme, ønsker og behov kan udleves i de nye omgivelser – og hvad koster det?

Hos m4 Arkitekter rådgiver vi dig gerne i forbindelse med boligkøb. Når vi rådgiver, tager vi udgangspunkt i dig og din families ønsker, krav og behov. For os er det vigtigt at fokusere på realistiske muligheder i stedet for begrænsninger.

m4 Arkitekter er aktiv medlem af brancheforeningen Danske Arkitektvirksomheder og Danske Boligarkitekter. m4 Arkitekter har gennem årene leveret svar til “Spørg Bolius”, faglig sparring og indsigt til faktaartikler, tips og råd hos Videncentret Bolius.
m4 Arkitekter er aktiv medlem af brancheforeningen Danske Arkitektvirksomheder

Danske Arkitektvirksomheder

Danske Boligarkitekter

m4 Arkitekter har gennem årene leveret svar til Spørg Bolius og givet faglig sparring og indsigt til faktaartikler, tips og råd til Videncentret Bolius

Videncentret Bolius

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.