Sælgerrådgivning

Sælgerrådgivning

Sælger-rådgivning

Vi rådgiver dig i tiltag, der vil øge din boligs herlighedsværdi

Vi rådgiver dig i tiltag, der vil øge din boligs herlighedsværdi

Hvad omfatter en sælgerrådgivning

Hvad omfatter en sælgerrådgivning

Hvad omfatter en sælgerrådgivning

Med friske uvildige øjne hjælper vi dig med at se uopdagede muligheder og potentialer

Er du blevet blind for din boligs kvaliteter og vil have nogle friske uvildige øjne på de uopdagede muligheder og potentialer, som din bolig gemmer på? m4 Arkitekter har siden 2001 rådgivet private boligejere om alt fra nybyggeri, tilbygning, ombygning over indretning og boligsalg.

På et par timer kan vi gennemgå både bolig og udearealer med fokus på en række almindelige, funktionelle bygningsmæssige mangler. Mangler, der kan få køberne til at se din bolig i et helt nyt lys.

Kort sagt, hvordan øger og synliggør du din boligs herlighedsværdi for at øge salgsprisen?

Visuel besigtigelse

  • Vi gennemgår både bolig og udearealer med fokus på en række almindelige, funktionelle bygningsmæssige mangler.
  • Der vil i nogle tilfælde være ”lavthængende frugter” i form af simple energitiltag, som øger boligens salgspotentiale.

Skitser på stedet med sælgerrådgivning

  • Ikke alle tilstandsrapportens K2- og K3-fejl koster en formue at få udbedret, men de skæmmer huset. I nogle tilfælde kan løsningen være en simpel skitse udarbejdet på stedet.
Sælgerrådgivning

Pris for det første møde koster fra 4.500 kr. til 7.500 kr. inkl. moms. Prisen afhænger af størrelsen på boligen og omgivelserne. Efterfølgende arkitektarbejde udføres for en timepris af kr. 1.500,- inkl. moms. m4 Arkitekter udfører primært køberrådgivning på boliger, sommerhuse og ejerlejligheder.

Hvorfor en sælgerrådgivning

Hvorfor en sælgerrådgivning

Det er ikke alle tilstandsrapportens K2- og K3-fejl, der koster en formue at få udbedret, men de er alligevel med til at skæmme huset. I nogle tilfælde kan løsningen være en simpel skitse udarbejdet på stedet. En skitse som viser potentielle købere, hvordan et ekstra børneværelse ville kunne etableres uden at foretage en større investering i en tilbygning.

I andre tilfælde vil der være fokus på mere ”lavthængende frugter” i form af simple energitiltag, som øger boligens salgspotentiale. Det drejer sig i al sin enkelhed om livskvalitet. 

Alt efter hvilke udfordringer lige præcis I står over for, rådgiver vi jer gerne og kommer med løsninger på jeres problemstilling.

Efter mødet udarbejder m4 Arkitekter et kort notat og sender jer evt. udførte mødeskitser.

Hvis vi skal være behjælpelige med mere end rådgivning om boligsalg, kan du klikke dig videre under vores rådgivningsfane eller kontakte os direkte.

m4 Arkitekter er aktiv medlem af brancheforeningen Danske Arkitektvirksomheder og Danske Boligarkitekter. m4 Arkitekter har gennem årene leveret svar til “Spørg Bolius”, faglig sparring og indsigt til faktaartikler, tips og råd hos Videncentret Bolius.
m4 Arkitekter er aktiv medlem af brancheforeningen Danske Arkitektvirksomheder

Danske Arkitektvirksomheder

Danske Boligarkitekter

m4 Arkitekter har gennem årene leveret svar til Spørg Bolius og givet faglig sparring og indsigt til faktaartikler, tips og råd til Videncentret Bolius

Videncentret Bolius

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.