Sammenlægning af lejligheder gav ekstra plads

Sammenlægning af lejligheder gav ekstra plads

Arkitekt og byggeteknisk rådgivning til private boligejere siden 2001

Sammenlægning af lejligheder gav ekstra plads, så familien kunne blive boende

Den sammenbragte familie stod med en dejlig lejlighed, som de ikke havde lyst til at flytte fra. Samtidig havde de brug for mere plads. Så da muligheden for sammenlægning af lejligheder bød sig, slog de til. De købte stuelejligheden med tilhørende terrasse og lagde den sammen med deres egen lejlighed på 1. sal.

Projekttype: Ombygning
Samlet projektpris: Ca. 500.000 kr.
Boligtype: Lejlighed
Resultat hos boligejeren: Bedre dagslys, Mere plads, Ekstra etage, Flere rum

  

Bygningen er opført: 1910
Projektet afsluttet: 2013
Energitiltag: De nye terrassedøre med lavenergiglas sikrer maksimal besparelse på varmeregningen og giver samtidig let adgang til terrassen

Spise- og opholdsstue blev til forældresoveværelse

De to etager er forbundet med en fin og pladsbesparende spindeltrappe i hvidlakeret stål og træ. Det oprindelige soveværelse fungerer i dag som familiens spise- og opholdsstue og har adgang til en dejlig terrasse.

På 1. salen er der etableret børneværelser i det oprindelige soveværelse og køkken, mens forældresoveværelset er placeret i lejlighedens oprindelige spise- og opholdsstue. Soveværelset har adgang til altan, hvorfra der er kig til kvarterets villaer.

Sammenlægningen af lejligheder gav familien den ekstra plads, de havde brug for.

I dag står de med et fint lille “byhus” på 108 m2 med en dejlig, stor terrasse, to altaner, køkken, spisestue, to badeværelser, opholdsstue og tre soveværelser.

Arkitekt

Morten Dalsgaard

Fotograf
Christina Kayser Onsgaard

Få hjælp til din tilbygning, ombygning, renovering eller dit nybyggeri hos os i m4 Arkitekter

Arkitekt Morten Dalsgaard | Arkitekt Thomas Hjort | Arkitekt Jacob Storgaard Pedersen

Ønsker du at blive kontaktet?

Det er helt uforpligtende og vi kontakter dig inden for 24 timer på alle hverdage 

Processen for arkitekt og byggeteknisk rådgivning

Alle projekter er unikke og det bliver dit også. Der er dog nogle faser som de fleste projekter gennemgår afhængig af størrelse og projekttype. I forbindelse med denne case, hjalp vi boligejeren gennem fase 1 til 7 af byggeprocessens 7 faser.

Har du spørgsmål til byggeprocessen så kan du læse meget mere ved at klikke ind på hver af faserne.

Du er meget velkommen til at ringe på 5550 0050 eller kontakte os pr. mail [email protected] eller benytte vores kontaktformular.

Savner du inspiration til din bolig?

Vi hjælper dine idéer på vej, giver inspiration og rådgivning

m4 Arkitekter er aktiv medlem af brancheforeningen Danske Arkitektvirksomheder og Danske Boligarkitekter. m4 Arkitekter har gennem årene leveret svar til “Spørg Bolius”, faglig sparring og indsigt til faktaartikler, tips og råd hos Videncentret Bolius.
m4 Arkitekter er aktiv medlem af brancheforeningen Danske Arkitektvirksomheder

Danske Arkitektvirksomheder

Danske Boligarkitekter

m4 Arkitekter har gennem årene leveret svar til Spørg Bolius og givet faglig sparring og indsigt til faktaartikler, tips og råd til Videncentret Bolius

Videncentret Bolius

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.