Medieomtale

Hjem du ikke vil forlade

Podcast om at bygge med eftertanke og fremtidssikre sine valg

Det kræver eftertanke at bygge et hjem, som man ikke vil forlade. Men det er præcis den udfordring m4 Arkitekter søger at løse, og som Arkitekt Thomas Hjort sætter ord på i denne episode.

Dato 15.02.23 | Af: Drømmevillaen

Podcast om at bygge med eftertanke og fremtidssikre sine valg

Det kræver eftertanke at bygge et hjem, som man ikke vil forlade. Men det er præcis den udfordring m4 Arkitekter søger at løse, og som Arkitekt Thomas Hjort sætter ord på i denne episode.

Dato 15.02.23 | Af: Drømmevillaen

Velkommen til historien bagom Drømmevillaen og Ellen & Mortens rejse mod at realisere deres drøm om at bo i en charmerende landsby med ugenert grund og smuk udsigt over byen.

I december 2019 købte parret en gammel villa, men det var ikke kærlighed ved første blik til selve villaen. Tværtimod var der mange udfordringer med det gamle hus, herunder elinstallationer og dårlig isolation. Men stedet havde noget særligt, og de besluttede sig for at tage udfordringen op.

De havde planer om at renovere hele huset og bygge en 1. sal for at få en endnu bedre udsigt eller bygge helt nyt. Men så kom COVID-19, og deres drøm blev sat på pause.

Nu er tiden inde igen, og parret ønsker at dele deres rejse gennem flere podcasts og hjemmesiden "droemmevillaen.dk". Her vil de dokumentere deres erfaringer og udfordringer undervejs.

Følg med i Ellen og Mortens rejse mod deres drømmehus.

Arkitekttegnet orangeri i murermestervilla fra 1930

Boligejercase Orangeri matcher huset arkitektoniskArkitekttegnet orangeri i murermestervilla fra 1930 gav familien et nyt grønt uderum. Husets dejlige have og beliggenheden på en hyggelig villavej betød, at familien ønskede at få endnu mere glæde af udelivet. Familien drømte om et frodigt rum, hvor der var ro, meget dagslys og god kontakt til haven.Derfor kontaktede de arkitekt…

Bevaringsværdigt sommerhus med tilbygning blev totalrenoveret

Boligejercase Bedre Byggeskik-huset fik mere havudsigtDe nye beboere var vilde med det perfekt beliggende Bedre Byggeskik-hus, men drømte om at få lavet nogle ændringer. Derfor tog de kontakt til arkitekt Morten Dalsgaard fra m4 Arkitekter for at få kompetent rådgivning til ombygningen og renoveringen. Arkitekten havde gode råd til hvordan bevaringsværdigt sommerhus med tilbygning blev totalrenoveret.Et…

Istandsættelse og totalrenovering af charmerende byhus fra 1924

Boligejercase Istandsættelse og energirenoveringDe nybagte boligejere i Københavns Nordvestkvarter stod med et kombineret dødsbo og håndværkertilbud. Familien var faldet pladask for byhusets charme og hyggelige gårdhave med adgang til en mindre sydvestvendt have.Alt var slidt og umoderne i det store byhus, og isoleringen var begrænset til 2 cm. tangmåtter fra den oprindelige opbygning. Derfor var en…