Rentabilitetsberegning

Rentabilitetsberegning

Rentabilitets-beregning

Med en rentabilitetsberegning vurderer vi om dit projekt bliver uforholdsmæssigt dyrt

Med en rentabilitetsberegning vurderer vi om dit projekt bliver uforholdsmæssigt dyrt

Hvad omfatter en rentablitetsberegning

Hvad omfatter en rentablitetsberegning

Hvad omfatter en rentablitetsberegning

Vi hjælper dig med at sikre, at dit projekt holder sig indenfor de lovpligtige krav

En rentabilitetsberegning er en beregning af rentabiliteten af energitiltagene i din bolig. Beregningerne er baseret på levetid, årlig besparelse i kroner på investeringer og udgifterne til at gennemføre investeringen (kilde: Bygningsstyrelsen).

Bygningsreglementets beregning

  • Levetid
  • Årlig besparelse
  • Projektudgifterne

Din Energiberegning omfatter

  • m4 Arkitekter laver beregningerne og udarbejder rentabilitetsrapporten i henhold til bygningstyrelsens krav.
Varmetabsberegning

Prisen ligger fra 4.500 kr. til 9.000 kr. inkl. moms og afhænger af bygningen. Bl.a. hvor stor bygningen er og antallet af forskellige bygningsdele, der skal beregnes.

Hvorfor en rentablitetsberegning

Hvorfor en rentablitetsberegning

Står du over for at skulle udskifte hele boligens tagflade, foreligger et krav i bygningsreglementet om at efterisolere loftet.

Når loftet skal efterisoleres til gældende krav, er der en række følgearbejder med at forhøje spær, gavle, hæve ovenlys, kvistinddækninger osv., som kan gøre tagudskiftningen relativ omkostningsrig.

Hvis det ikke er muligt, eller hvis projektet bliver uforholdsmæssigt dyrt, skal der foreligge en rentabilitetsberegning, som efterviser, at disse bygningsarbejder ikke er rentable.

m4 Arkitekter er aktiv medlem af brancheforeningen Danske Arkitektvirksomheder og Danske Boligarkitekter. m4 Arkitekter har gennem årene leveret svar til “Spørg Bolius”, faglig sparring og indsigt til faktaartikler, tips og råd hos Videncentret Bolius.
m4 Arkitekter er aktiv medlem af brancheforeningen Danske Arkitektvirksomheder

Danske Arkitektvirksomheder

Danske Boligarkitekter

m4 Arkitekter har gennem årene leveret svar til Spørg Bolius og givet faglig sparring og indsigt til faktaartikler, tips og råd til Videncentret Bolius

Videncentret Bolius

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.