Udnyt kvadratmeterne bedre

Udnyt kvadratmeterne bedre

Udnyt kvadratmeterne bedre

Arkitekt og byggeteknisk rådgivning til private boligejere siden 2001

Arkitekt og byggeteknisk rådgivning til private boligejere siden 2001

Hvordan får du udnyttet kvadratmeterne i tilbygningen og det oprindelige hus bedst muligt?

En arkitekt kan optimere pladsen i din bolig på flere måder, når du vil bygge om eller bygge til.

Hos m4 Arkitekter ser vi muligheder der, hvor du (måske helt bogstavelig talt) støder panden mod muren. Vi finder på specialdesignede løsninger, som giver dig mulighed for at udnytte din boligs kvadratmeter. Desuden lægger vi vægt på at tegne huset, så det bliver indrettet specielt til dig og dine boligbehov.

Hos m4 Arkitekter ved vi, at det kan føles uoverskueligt. Derfor sørger vi for, at du får inspiration og rådgivning gennem hele forløbet. Kontakt os uforpligtende for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Har du behov for gode råd til din tilbygning, så tilbyder vi en Idé-workshop, hvor vi kommer på besøg hos dig.

Vi hjælper dig med at udfolde din idé og tegne løsninger på dine boligbehov. Læs mere om Idé-workshoppen her.

Gode arkitekt råd er guld værd

Er du er i tvivl om, hvordan du får udnyttet kvadratmeter i din tilbygning bedst muligt? Du er altid velkommen til at kontakte os og drøfte det med os. Ligegyldigt hvad du drømmer om, at din tilbygning skal kunne, kan det være rart at få input fra en arkitekt. Vi har samlet en række tips til at bygge til lige her.

Det kan også være en god idé at tjekke uafhængige byggeeksperters rådgivning. Du kan finde flere gode råd til tilbygning ved læse Bolius’ artikler.

Hos m4 Arkitekter sætter vi os nøje ind i dine ønsker, krav og behov til din bolig. Med arkitektrådgivning får du tryllet ekstra kvadratmeter frem, hvor du måske ikke selv troede, at det var muligt. Kontakt os gerne, hvis du har brug for en uforpligtende samtale om, hvordan du kommer videre med din nye tilbygning.

Får du nok glæde af haven?

Husk at overveje, om din nye tilbygning giver dig mulighed for at udnytte haven? Nye vinduer, døre og terrasser på de helt rigtige steder, kan give dig en bedre forbindelse til haven. Og det betyder næsten altid, at du får brugt dit grønne åndehul mere.

For os i m4 Arkitekter handler en ny tilbygning ikke kun om at udnytte de indendørs kvadratmeter. Det gælder om også at skabe indbydende arealer udendørs. Ved både at tegne hus og have, får du skabt arkitekttegnede rum, som du kan nyde hele året rundt. Som arkitekter har vi blik for at finde din boligs fulde potentiale. Vi ser f.eks. muligheder for at optimere dit hus med dagslys og skabe god sammenhæng mellem tilbygning og have. Alle vores løsninger bliver skræddersyet til dig og dine behov. Du kan finde flere gode artikler om tilbygning på Bolius’ hjemmeside.

Selvom en tilbygning fylder på din grund, vil du med god arkitektrådgivning sagtens få skabt plads til det gode haveliv. Hvis du har spørgsmål til hvordan en tilbygning vil påvirke din have, så kontakt os gerne. Vi vil meget gerne give dig vores bedste tips til tilbygninger og haverum.