Køkken og køkken-alrum

BADEVÆRELSER

Arkitekt og byggeteknisk rådgivning til private boligejere siden 2001

Årligt hjælper vi omkring 400 boligejere med inspiration og rådgivning om boligdrømmen på vores ide-workshop. De, der ønsker at realisere drømmen, hjælper vi med skitser, 3D-visualiseringer, myndighedsansøgning, projektering, tilsyn og færdigmelding.

Kom godt i gang med dit projekt

Med m4 Arkitekter får I personlig, professionel og kompetent arkitekt og byggeteknisk rådgivning når I skal lave en tilbygning, ombygning, renovering eller ønsker at bygge nyt.
Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonen alle ugens hverdage mellem kl. 9-15:30

Det er helt uforpligtende.
Vi kontakter dig hurtigst muligt og senest inden for 24 timer på alle hverdage

Køkken og køkken-alrum med hjerterum

Få arkitektens råd til dit køkken og køkken-alrum. Hos m4 arkitekter tegner vi dit drømmekøkken. Vi inspirerer dig. Vi udfordrer dig. Og vi designer køkken-løsninger, som passer til dig og din bolig.

For mange skal køkkenet ikke blot være et sted, hvor der skal laves mad. Et godt designet køkken eller køkken-alrum fungerer nemlig ofte som boligens hjerte.

Måske er det her, at du har de bedste samtaler med dine venner? Måske har du børn, som laver lektier ved køkkenøen? Måske skal der være plads til at holde de bedste fester? Det kan også være, at du vægter fleksibilitet i køkkenet højt. Nogle gange er der mange, som spiser med. Andre gange skal stemningen være intim med to lys på et bord.

Køkkenet er et vigtigt rum, hvor en stor del af livet leves. Derfor betyder design, æstetik og funktionalitet meget for oplevelsen af rummet. Både til hverdag og fest.

Arkitekterne hos m4 Arkitekter hjælper dig til at se potentialet i din bolig. Fra allerførste møde rådgiver vi dig om mulighederne for at renovere køkken, bygge om eller bygge nyt køkken-alrum.

Vi arbejder udelukkende for og med private boligejere. Og vi brænder for at skabe gode og smukke løsninger til dit hjem. Vores ekspertise spænder over alle typer private boliger. Om du bor i hus eller rækkehus, i lejlighed i byen eller i en landejendom, så kender vi til boligtypen. For os er det vigtigt at tegne et køkken, som passer til dit hjem og til dine behov.

Vi har et stort kendskab til forskellige materialer og kan vejlede dig om fordele og ulemper. Med udgangspunkt i den arkitektoniske stilart og i dine drømme tilpasser vi vores forslag, så der er en rød tråd i din boligs form og funktion.

Vi glæder os til at hjælpe dig

Hos m4 Arkitekter har vi en bred vifte af kompetencer, som du får gavn af, når du vil bygge nyt eller bygge om. Vi har medarbejdere med flere faglige baggrunde, så vi kan hjælpe dig trygt igennem alle byggeriets faser.

På vores arkitektteam har vi blandt andet en bygningsarkitekt, restaureringsarkitekt og en indretningsarkitekt og på vores byggetekniske team har vi alt fra bygningskonstruktør til energirådgiver og håndværkskyndig.

Arkitekt, Cand. Polyt.
Bygningsarkitekt

Jacob Storgaard Pedersen

Arkitekt MAA
Restaureringsarkitekt

Katrine Frølich Kristensen

Arkitekt MAA
Rum og design

Thomas Hjort

Arkitekt MAA
Bygningsarkitekt

Morten Lie Dalsgaard

Vores arkitekter rådgiver dig og vejleder dig, så du får dit drømmekøkken

For mange kan det være lidt uoverskueligt at vurdere hvordan man får designet den mest hensigtsmæssige planløsning i køkkenet. Placering af alt fra køleskab til komfur og kogeø kan få stor betydning for, hvor glad du bliver for dit nye køkken.

Hos m4 Arkitekter hjælper vi dig med at designe dit drømmekøkken. Vi stiller dig detaljerede spørgsmål om dine behov i køkkenet, dit bevægelsesflow, dine vaner og dine ønsker for dit fremtidige køkken. Dine svar gør os klogere på dig og dine køkkendrømme, så vi kan tegne en løsning skræddersyet til netop dig.

Alle vores løsninger er unikt tilpasset dit hjem og ores arkitekter sørger for, at du får mest muligt ud af dit køkken. Vi kan ikke trylle, men vi tør godt love, at du får hjælp til at udnytte dine kvadratmeter optimalt.

Hvad end du er på udkig efter mere albuerum til de gastronomiske udfoldelser, smarte opbevaringsløsninger eller en indbygget emhætte, så rådgiver vi dig og visualiserer dine drømme.

For nogle kan drømmen om et nyt køkken eller køkken-alrum blive startskuddet til forny hele eller dele af boligen.

På vores Idé-workshop hjælper vi dig med at få overblik over dine muligheder. Du får inspiration og rådgivning om dine bolig- og køkkendrømme.
Måske har du kun brug for at renovere køkkenet med nye skabslåger. Men det kan også være, at dit køkken kræver lidt mere kærlighed, knofedt og kreative løsninger.

Det kan rart at få arkitektens bedste råd til materialevalg i køkkenet, så du sikrer dig, at det hænger sammen med stilen i resten af dit hjem.
Med et arkitekttegnet køkken sikrer du dig også, at pladsen bliver udnyttet optimalt.

Mange ønsker at få overblik over økonomien i byggeriet. Og få lagt en plan for en totalrenovering af køkken og bolig. Vores arkitekter tager udgangspunkt i dine behov og ønsker og hjælper dig med at få overblik, så du kan prioritere.

Fælles for alle vores projekter er vores dedikation og professionalisme. Det sikrer dig et godt resultat. Hver gang.

Her på siden har vi udvalgt og samlet vores allerbedste billeder af køkkener og køkken-alrum fra nogle af de ombygninger, tilbygninger og renoveringer, som vi har stået for.

Du kan læse mere om vores referenceprojekter og hvad vores kunder ellers fik hjælp til. Har du spørgsmål, så kontakt os meget gerne.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.