BADEVÆRELSER

BADEVÆRELSER

Arkitekt og byggeteknisk rådgivning til private boligejere siden 2001

Årligt hjælper vi omkring 400 boligejere med inspiration og rådgivning om boligdrømmen på vores ide-workshop. De, der ønsker at realisere drømmen, hjælper vi med skitser, 3D-visualiseringer, myndighedsansøgning, projektering, tilsyn og færdigmelding.

Kom godt i gang med dit projekt

Med m4 Arkitekter får I personlig, professionel og kompetent arkitekt og byggeteknisk rådgivning når I skal lave en tilbygning, ombygning, renovering eller ønsker at bygge nyt.
Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonen alle ugens hverdage mellem kl. 9-15:30

Det er helt uforpligtende.
Vi kontakter dig hurtigst muligt og senest inden for 24 timer på alle hverdage

Badeværelset er mere end bad og wc

Hos m4 Arkitekter oplever vi, at badeværelset er et rum, som bliver prioriteret højt.

Mange drømmer om at badeværelset bliver et lækkert rum i boligen, som skal kunne mere end blot at have et bad og et wc. I dag ønsker mange at bygge nyt badeværelse, som skal fungere som en lille oase i hjemmet, hvor man kan forkæle sig selv.

Højt på ønskelisten hos mange er rummelige badeværelser med gulvvarme, masser af dagslys og gerne designet med elementer fra spa-verdenen.

Vi tegner og designer badeværelser i alle typer private boliger. Hvad end du bor i lejlighed, i en villa fra 1920'erne eller et typehus fra 1960'erne eller noget helt fjerde, så inspirerer vi dig med badeværelser, som passer til dit hjem.

Vi hjæper dig med at se mulighederne i din bolig, så du kan få dit drømmebadeværelse. Vi foreslår også gerne materialer til badeværelset, så du får en gennemført stil i dit hjem.

Vi glæder os til at hjælpe dig

Hos m4 Arkitekter har vi en bred vifte af kompetencer, som du får gavn af, når du vil bygge nyt eller bygge om. Vi har medarbejdere med flere faglige baggrunde, så vi kan hjælpe dig trygt igennem alle byggeriets faser.

På vores arkitektteam har vi blandt andet en bygningsarkitekt, restaureringsarkitekt og en indretningsarkitekt og på vores byggetekniske team har vi alt fra bygningskonstruktør til energirådgiver og håndværkskyndig.

Arkitekt, Cand. Polyt.
Bygningsarkitekt

Jacob Storgaard Pedersen

Arkitekt MAA
Restaureringsarkitekt

Katrine Frølich Kristensen

Arkitekt MAA
Rum og design

Thomas Hjort

Arkitekt MAA
Bygningsarkitekt

Morten Lie Dalsgaard

Vores arkitekter kan hjælpe dig videre med dit badeværelses-projekt

Hos m4 Arkitekter hjælper vi dig med at designe dit drømmebadeværelse. Vi tegner også gerne en ny planløsning, hvis din drøm er at finde plads til flere badeværelser i dit hus eller i din lejlighed.

For nogle kan drømmen om et nyt badeværelse blive startskuddet til forny hele eller dele af boligen.
Vi hjælper med inspiration og visualisering af dine drømme.

Måske har du brug for et enkelt arkitekttegnet badeværelse. Det kan også være, at drømmen er at få tegnet et helt nyt hus. Eller få lavet en tilbygning.

Der er også mange, som ønsker at få overblik over økonomien i byggeriet. Og få lagt en plan for en totalrenovering af bad og bolig.

Fælles for alle vores projekter er vores dedikation og professionalisme. Det sikrer dig et godt resultat. Hver gang.

Her på siden har vi udvalgt og samlet vores allerbedste billeder af badeværelser fra nogle af de ombygninger, tilbygninger og renoveringer, som vi har stået for.

Du kan læse mere om vores referenceprojekter og hvad vores kunder ellers fik hjælp til. Har du spørgsmål, så kontakt os meget gerne.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.